Одлазак Радосава Савановића у заслужену пензију

 

 

Четвртак, 23. мај 2024. године


Радосав Савановић, дугогодишњи замјеник директора, као и вршилац дужности директора Републичког завода завода за статистику, завршио је радни вијек и отишао у заслужену пензију.


Као врстан економиста, Савановић је током 16 година успјешног рада у Заводу оставио велики траг како у самој институцији, тако и у развоју статистике Републике Српске.


Колектив Завода уручио је Савановићу пригодне поклоне поводом одласка у пензију, а новопечени пензионер је уз врло емотиван говор захвалио колегама на дугогодишњој сарадњи и залагању, те заједничком унапређивању процеса рада.


Директор Завода, Дарко Милуновић обратио се свим колегама и замјенику директора уз ријечи захвалности за несебичну сарадњу и допринос.


Радосав Савановић рођен је 20.6.1959. године у Санском Мосту. Од 16. 6.2008. године, па све до сада обављао је послове замјеника директора у Републичком заводу за статистику. У периоду од децембра 2020. године до септембра 2021. године обављао је функцију в.д. директора Републичког завода за статистику.