Републички завод за статистику - Република Српска
Финансијска статистика образовања

 

 

 

 

ФИНАНСИЈСКА СТАТИСТИКА ОБРАЗОВАЊА

 

 

 2016.                                                                                                                                                 

 

  


 2015.                                                                                                                                                 

 

   

 

 2014.                                                                                                                                                 

 

   

 

 2013.